DET HÄR VISSTE NI INTE <3
Först tänkte jag att bellspower skulle heta bellaspower
Blogg namnet fick jag en ide från ida warg hade förut en hastage som hette #wargpower
Sammanlagt har jag bloggat i två år (nouw.com/bellspower - ett år) 
Skriva ett riktigt bra inlägg tar minst två timmar och som menst tre och en halv timme 
Tanken "varför började jag med den här skiten" dyker ofta upp
Jag kom in till min mamma en dag och sa "jag vill börja blogga om mina diagnoser" och hon svarade "kör" 
Mamma läste alltid igenom förut vad jag skrev så det var okej att publicera
Mamma frågade ifall hon skulle rättstava min text och jag svarade nä - därav fick jag iden att jag inte ska rättstava min text
Ljugit för några personer om vad min blogg handlade om för jag var rädd om vad de skulle tycka om mig
min mentor och lärare läser min blogg
Mitt blogglösenord innehåller 30stycken tecken och bokstäver 
En del av mina lärare läser bloggen
Min släkt och föräldrars vänner frågar vädligt mycket frågor om bellspower
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
livrädd <3
Fråga som verkligen alla ni därute frågar! Flera av er har frågat fall det skiljer sig på bloggbella och vanligabella? Mitt svar är både ja och nej. Så här är det, det finns massor av saker jag inte kan berätta om här på bloggen och därför är jag medveten (som så många andra bloggare gör) att jag visar er bara halva mig och mittliv pågrund av att det går inte att skriva och berätta om allting som händer i mitt liv dels för att det är inte intressant att läsa när jag somnar på en del lektioner men också för att jag är inte 'ensam', bakom mig har jag hela min familj i ryggen. Oavsett om jag vill det eller inte så krävs det att jag tar ansvar över vad jag skriver, därför kan jag inte skriva om vissa saker som berör andra i min familj eller närhet.
Jag är personen som äger min blogg och väljer vad jag vill skriva om och vilken bild jag vill ge er läsare av mig därför blir det att jag inte delar med mig av kärlek, familjerelationer med mera pågrund av att jag känner att det är alldess för personligt och jag vill inte att hela världen, skolan och alltihop ska veta vem man är kär i, hur du faktiskt mår och så vidare. Stundals kan en fasad vara bra att ha, speciellt när man är bloggare. 
Tänk dig att vem som helst, oavsett vart personen bor, kan läsa allting du skriver om och delar med dig av. Det är min vardag, varjedag kan vem som helst från kina, tyskland eller skåne läsa min blogg. Samtidigt som jag älskar det så avskyr jag det också.
För att vara bloggare krävs det att man står ut i mängden och visar vad man kan och försöker att skita fullständigt i vad andra männsikor tycker och tänker. Jag har varit med om olika händelser som skrämt ihjäl mig. Flertal gånger har jag blivit hackad, fått negativa kommentarer, och ibland tänkt att avsluta bloggen och så vidare. 
Tanken av att vara som alla andra, inte blogga och inte skrämmas just det skrämmer mig! Jag blir rädd av att jag inte är rädd eller skrämd, inte bloggar och ifall jag är som alla andra. Thats's not who I whanted too be!
Jag älskar mitt jobb och mitt driv blir bara allt starkare för varje dag här på bellspower.se 
Grattis på ett års dagen min bebis! 
 
 
 
 
 
SANNING OM ACNE SKITEN
Acne är något som ligger väldigt nära vissa personer medan de kan vara väldigt långt ifrån andra. För min del har det funnits väldigt nära mig. Jag är tacksam över erfarenheten med acne, det blir enklare att förstå hur vissa personer har det dessuotm kan jag relatera till ämnet. Samtidigt som det är en erfarenhet att vara 'tacksam över' så är också jävligt pyskiskt påfrestande och jobbigt när ingen ser, hör eller förstår sin frustation över varför sin hy inte ser ut som 'alla andras'. 
För ungefär ett år sedan var det som värst, (tills jag började med mediceringen). Visst har vårt samhälle gått framåt men också backåt med vissa frågor, enligt mig. Jag tycker inte att det fanns en blogg eller youtubekanal som tog upp ämnet tillräckligt mycket och förklarade hur man faktiskt mår pyskigt av acne, därför skriver jag om acne. Så att DU ska känna dig mer säker, lugn och bekväm kring ämnet. 
 Det är enkelt att skriva och säga "tänk inte på det" och "du e fin som du är" och så vidare, det är svårare att faktiskt skita i vad folk tycker, tycka om sig själv, inte tänka på att du har flera saker i ansiktet som antingen svider, kliar, spricker och allt därimellan. Jag tänker inte vara den personen som inte är ärlig med er. På ren Svenska så är det piss jobbigt speciellt när man är i tonåren. 
Som jag skritiv förr så är blogga en slags terpai eller rehab för mig, din acne visst du kan få bort den med olika salvor, medicin med mera men erfarenehten och känslan av att ha acne försvinner aldrig från dig. Om du vet att nån av dina vänner verkligen avskyr att ha finnar eller acne, påpeka då inte att personen har de! Säg istället va fin du är eller annat <3 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog