SAKERNA VI BLOGGARE DÖLJER OCH GLÖMMER
  • När livet blir svårt 
Det här är ett ämne som jag tycker är viktigt att lyfta fram då jag tycker att det ofta döljs på sociala medier speciellt. Om man vill skriva om det eller inte är sin ensak men själv tycker jag att det är viktigt att man i alla fall nämner ämnet någon gång i sin kanal (blogg, youtube, facebook) eftersom att då får läsarna en helt annan bild av vem du är. Stundtals skriver jag personligen personliga saker. Varför många inte vågar lyfta fram det svåra i livet för att man antingen kan vara rädd att bli dömd, vill uppfattas perfekt eller helt enkelt så är det en kategorie som inte passar in på ens kanal. 
  • Be om ursäkt för misslyckande/missförstånd och acceptera de 
(Den här punkten är lite lik den innan). Jag tycker att det är viktigt att berätta om sina misstag och acceptera de och gå vidare för att kunna ta lärdom av de. Misstag ska också poitoneras att det kan defineras olika. Ett misstag jag gjort som jag var ganska direkt tydligen med att be om ursäkt för var inlägget som handlade om att jag tyckte att vissa lärare (som jag stött på genom alla mina skolår) favoriserade vissa elver. I det inlägget använde jag ett ord som kan misstolkas enkelt därför valde jag att ta bort det och gå ut på samtliga av mina kanaler (facebook och bloggen) för att be om ursäkt. Det är alltså viktigt att gå ut i sina kanaler och be personligen om ursäkt ifall man gjort ett liknande ursäkt eller annat som kan misstolkas åt det sämre, vilket jag tycker för få bloggare och youtubers gör ida
  • Hylla sig själv och sin framgång 
Jag läste en bok som handlade om sociala medier och hur man lyckas, i den nämner de att man måste visa sina framgångar och priser för annars känner ingen till de, desamma när det kommer till siffor (kika in bilden nedan). Jag håller helt med! Ifall du vunnit rock björnen, finest worlds eller guldtuben skriv det då i din bio på instagram eller gör ett inlägg om det på din blogg (eller annan kanal). Det är väldigt få männsikor som googlar upp vilka priser specika personer fått, därför är det viktigt att man själv pot it out there in there face. Vem vet ett stort företag kanske går in på din Instagram och ser då att du vunnit ....... och vill göra ett sammarbete med dig, samarbetet kanske inte hade frågats ifall priser och siffror inte stått där? 
 
 
 
 
#1 - anne von porat Veckomagasinet

superbra skrivet

#2 - Hanna

Bra inlägg!

Svar: Tack så mycket Hanna!
Isabelle Berglund

#3 - Hanna

Bra inlägg!

Svar: Tack så mycket Hanna!
Isabelle Berglund

#4 - Challizz

Väldigt bra inlägg, men jag tror att en sak till är väldigt viktig, det där att faktiskt vara en som vågar ta upp näthat i och med att det är så aktuellt och försöka få folk att inse hur vidrigt det är, det är tyvärr ett alldeles för hårt klimat på nätet idag. Men också att vara medveten om att man själv inte är perfekt och - precis som du säger - kunna be om ursäkt om man har gjort en tavla. Och framför allt inte var för hård mot sig själv :) Jag har också börjat bli mer personlig nu och märker att det är ganska uppskattat när jag även berättar om jag har en dålig dag. Förut lät jag bli för att inte påverka andra negativt, vill ju liksom vara en positiv människa, men en dos av de dåliga dagarna vinner ju tydligen läsarnas respekt också har jag märkt nu. Hur som haver väldigt bra skrivet :) Ha en god natts sömn! Kram

Svar: Just jag tänkte konstigt nog aldrig riktigt på näthatet som en punkt att ha med, vilket jag borde ha tänkt på. Tack för du kom med din fina feedback!
Isabelle Berglund

#5 - Linnea

bra skrivet :)

Svar: Tack så mycket!!
Isabelle Berglund

#6 - Challizz

Det var så lite så, tack själv för att du skrev detta inlägg, det behövs fler såna här inlägg :) Att man liksom vågar ta upp saker till diskussion på ett lugnt och sakligt sätt. :)

Powered by Jasper Roberts - Blog