SAKERNA VI BLOGGARE DÖLJER OCH GLÖMMER
  • När livet blir svårt 
Det här är ett ämne som jag tycker är viktigt att lyfta fram då jag tycker att det ofta döljs på sociala medier speciellt. Om man vill skriva om det eller inte är sin ensak men själv tycker jag att det är viktigt att man i alla fall nämner ämnet någon gång i sin kanal (blogg, youtube, facebook) eftersom att då får läsarna en helt annan bild av vem du är. Stundtals skriver jag personligen personliga saker. Varför många inte vågar lyfta fram det svåra i livet för att man antingen kan vara rädd att bli dömd, vill uppfattas perfekt eller helt enkelt så är det en kategorie som inte passar in på ens kanal. 
  • Be om ursäkt för misslyckande/missförstånd och acceptera de 
(Den här punkten är lite lik den innan). Jag tycker att det är viktigt att berätta om sina misstag och acceptera de och gå vidare för att kunna ta lärdom av de. Misstag ska också poitoneras att det kan defineras olika. Ett misstag jag gjort som jag var ganska direkt tydligen med att be om ursäkt för var inlägget som handlade om att jag tyckte att vissa lärare (som jag stött på genom alla mina skolår) favoriserade vissa elver. I det inlägget använde jag ett ord som kan misstolkas enkelt därför valde jag att ta bort det och gå ut på samtliga av mina kanaler (facebook och bloggen) för att be om ursäkt. Det är alltså viktigt att gå ut i sina kanaler och be personligen om ursäkt ifall man gjort ett liknande ursäkt eller annat som kan misstolkas åt det sämre, vilket jag tycker för få bloggare och youtubers gör ida
  • Hylla sig själv och sin framgång 
Jag läste en bok som handlade om sociala medier och hur man lyckas, i den nämner de att man måste visa sina framgångar och priser för annars känner ingen till de, desamma när det kommer till siffor (kika in bilden nedan). Jag håller helt med! Ifall du vunnit rock björnen, finest worlds eller guldtuben skriv det då i din bio på instagram eller gör ett inlägg om det på din blogg (eller annan kanal). Det är väldigt få männsikor som googlar upp vilka priser specika personer fått, därför är det viktigt att man själv pot it out there in there face. Vem vet ett stort företag kanske går in på din Instagram och ser då att du vunnit ....... och vill göra ett sammarbete med dig, samarbetet kanske inte hade frågats ifall priser och siffror inte stått där? 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog