CAJSA TEGBLAD FÖRELÄSNING
På Lördag fyller jag femtom och ja jag kan fortfarande inte stava till det ordet också ;)
 
Tänk tanken om tre år är jag myndig, köra bil, rösta ja allting man drömt om hela livet. Visst att fylla femtom är inte heller så dumt. Januari månad var den månad jag ville bara njuta av tiden kvar som fjortonåring men ickedå. Allting ändrades under en natt kan man säga. Det fanns tider då jag inte ville blogga mer, tider då jag tänkte ta bort min blogg för alltid. Sudda ut alla fotspår av mig. Nollställa min hjärna totalt från Sociala medier. En först helt främmande människa för mig, fick mig att ändra mig helt och hållet på bara två timmar. 
 
I Fredags lyssnade vi på en föreläsning som handlade väldigt mycket om just hälsa, den pyksika hälsan. "Livet är som en hallonlakris döskalle, det finns den goda, söta sida samtidigt som det finns den svåra, sura sidan" - berättade föreläsaren Cajsa Tengblad, hennes blogg hittar ni HÄRStämmer inte det väldigt bra? Känner ni till Cajsa Tengblad sedan tidigare? Jag kan varmt rekomendera Cajsas Tenglads föreläsning som vi lyssnade på! 
 
Livet har och kommer alltid att ha, två sidor helt olika. Just för att det inte syns utanpå behöver det inte finnas; förstår ni vad jag vill komma fram till? Vår bild av någon annan behöver inte alls stämma överäns med sanningen. Känslor kanske inte alltid syns utanpå någon? Vilka känslor syns på dig? Varenda människa du möter på bussen, skolan, träningen, gymmet, ridningen eller kanske på föreläsningen har en egen historia. En unik sådan, vilket jag verkligen tycker att Cajsas var. Jag har min historia om hur jag gick från botten till toppen, toppen kanske jag inte har kommit till ännu men jag kommer traggla mig upp dit oavsett hinder. Jag ska och kommer att vara VD för mitt eget PR och Marketing -företag samt Fotograf. 
 
Jag vill avsluta det här inlägget med att säga att jag tror på er!!
Tillsammans tragglar vi upp oss mot toppen ♥
 
 
#1 - Angelica

Så bra skrivet!

Svar: Tack så mycket Angelica, jätteroligt att höra!
Isabelle Berglund

Powered by Jasper Roberts - Blog