VARA UNG OCH DUM I VÅRT SAMHÄLLE KAN LEDA TILL ÖVERRASKNINGAR INGEN ÖNKSAR SIG
Vara framför allt en ung tjej eller icke binära men också en ung kille 2017 är lika svårt som krigen som varit, däremot fick de krigen ett slut till skillnad från idag då flera unga tjejer, icke binära och killar krigar men de ser inget stopp förän de nått botten.
 Det kanske bara är min åsikt men är du ung och dum i vårt samhälle idag kan det leda till överraskningar ingen önskar sig, överraskningar som vissa unga triggas av och älskar men också avskyr. Jag pratar självklart om droger unga tar, föräldrars alckhol som många unga dricker, cigaretterna som sätter eld på plånboken alltihop säkert kan leda till någon form av ungdomsfängelsen eller behandling med mera. Håller du med om att ifall man snor alkhol, tar droger och röker löper du större risk till att hamna snett i samhället än förr? Jag vet inte hur tankarna kring droger var förr däremot var rökning var ju helt normaliserats förr i tiden (vilket jag inte vet om droger också var) då man inte visste att det faktiskt inte är så smart att dra in cigarettröken som innehåller mer än 8000 skadliga ämnen. Ämnen som påverkar pulsen, blodtryck och blodkärlen i din kropp som du desutom bara kommer få ha en gång. 
En del av mina motton i livet är ´du lever bara en gång så varför ha tråkig?´, ´du har inget att förlora förrän du satsar´ och ´du har fått chansen att leva så varför inte lev fullt ut?´ men jag skulle inte direkt säga att bara för att du har tråkigt en dag eller att du letar saker som triggar dig så skulle jag inte börja leta efter alchol, droger och ciggaretter. Misstag det hör till i livet men misstag som du söker upp är inte misstag längre det blir dina önskemål, som dessutom kan kosta dig rejält, enligt mig. Från att man är 13 till 18 år är tiden då du testar allting. Belive me like all belivers dose Justin B. Personerna som du mest underskattar (menar självklart inte alla) är de som överraskar som mest när det kommer till överraskningar (droger, alkhol, rökning). Känslan av att du alltid behöver bära happy facet i klassen hela tiden och att vara personen som alla underskattar men äntligen får släppa ut alla känslor och göra allt som man inte får, den känlsan är klassisk, när man tittar på alla amerikanska filmer och serier.
Personligen så tycker jag inte att det är värt att satsa ett högt uppsatt jobb (vilket du aldrig vet om du får eller inte) på lite ciggaretter, droger och alchol som man ändå inte behöver! 
Vad jag ville komma med att skriva det här inlägget är att ungdomar idag har mycket högre krav på sig själva eftersom att sociala medier idag används på ett annat sätt än det borde, skolan sätter högre krav, föräldrar, vänner som du ska bli accepterad av med mera. Ungdomar gör misstag ja men det finns oftas en förklaring som många döljer. Jag hoppas jag når ut till några av er där ute i alla fall men kom ihåg att ´lev ung men inte dum´. 
Powered by Jasper Roberts - Blog