TIPSEN SOM FÖRGÖR DIN ACNE!
  • Burt's Bees är ett hudvårsmärke vars ingridenser kommer från bin, honung och mycket vitaminer med mera. Jag älskar Burt's Bees och jag rekomenderar det starkt vidare till er som har problem med acnehy. Deras produkter finns att köpa på Fina mig, Nordickfeel och bland annat på Apotea. Priserna ser lite olika ut var ifrån du köper Burt's Bees, själv köpte jag mina produkter två Intense Hydration Cream cleanser, två peach and willow bark deep pore scrub och en intense hydration day lotion i Ullared på Gekås och där kostade allting 89kr/styck förutom day lotion som kostade 189kr/styck. Efter att jag har använt produkterna känns min hud extremt mjuk som en bebisrumpa, frisk och helt ny! 
  • Lymecycline Actavis är en receptbelagd medicin som man kan få via sin doktor. Jag började ta den här medicinen 17 december 2016 och slutade inan sommaren började eftersom man inte får ta de här tabletterna när solen skiner och ligger på huden, så nu i mitten av Agustie börjar jag igen med medicinen. För mig tog det cirka 1-2månader tills jag såg storskillnad ifall jag minns rätt och skillnaden var stor! All min acne var borta! Jag har haft extremt svårt att ta tabletter från att jag var liten och stundtals idag med, men att ta Lymecycline Actavis vars kapslar är 300mg som alltså är mindre än vanlig alvedon, fungerar jättebra. Ibland har det hänt att jag har spytt upp kappselln igen som har en smak och liten lukt av lakris (som jag avskyr). Biverkningarna kan vara många ifall man har otur, biverkningen som jag har mest lagt märke till är att min hy blir extremt torr (flagnar) och ofta speciellt på vintern kan jag inte använda smink. 
  • Tillsammans med kappslarna använder jag även också den receptbelagda salvan Differin som jag lägger ovan på vid de områdena i ansiktet där jag får oftas mest acne vilket för min del är i pannan, hakan och runt tinnigen/hårfestet. Efter några veckor när man huden har vant sig vid salvan då kan de börja bränna i ansiktet (för min del i alla fall) och när jag applicerar salvan kan huden snabbt reagera med att jag blir röd. Förutom att det ofta bränner i ansiktet när jag lägger på salvan eller smink så har jag inte lagt märke till några andra biverkningar. Jag rekomenderar differin till alla er med acneproblem! I kombenation med kappslarna och salvan få får jag oftavs bort min acne helt efter 1-2månader. 
Powered by Jasper Roberts - Blog