JAG GER INTE UPP OM MIN DRÖM OCH DET SKA INTE HELLER DU!
Igår var dagen då jag kom på hur dum i huvudet jag hade varit som lät en viss period av skit rent ut sagt, stypa min dröm om att nå ut till så många männsikor som möjligt genom min blogg och leva på den också! 
Flera av mina vänner och släktningar reagerade väldigt mycket när jag i förr går gick ut med att jag skulle sluta att blogga, en av mina vänner sa är "du inte riktigt klok, det här är allt som du har drömt om!", "du är stark" men kommenteren som fick mest inflytande på mig "vilken fantaskisk resa du gjort" - Just den kommentaren som faktiskt min mamma sa fick mig att tänka till, men hallå Isabelle! Jag kan ju inte tro att jag kommer nå dit om jag redan nu ger upp?! Hur tänkte jag egentligen? Den drömmen som jag har haft sedan 7 Agustie 2016 men det var i Juli 2015 som jag startade min första blogg nämligen nouw.com/bellspower. Jag har bloggat i två år, de två åren var de mäst lärorika två åren! Isabelle Berglund kan inte bara ge upp så där! Det är inte likt mig. 
Har ni saknt min stär skrivning, felstavning och allting där emellan? Ni kommer behöva se det allt fler gånger, juste ni hörde rätt!
Jag tänker inte ge upp! Inte nu i alla fall 
Vad som fick mig att säga och gå ut offentligt med mitt dåvarande beslut om att sluta blogga var nog RÄDSLA. 
Rädsla för att misslyckas. Det var då jag kom på vilken bloggare har inte misslyckats i sin karriär? Jo alla för att man ska lyckas behöver man misslyckas först. Och det gäller alla männsikor på vår jord. Om du har en dröm om någonting, just do it! Gå för din drömm och satsa allting! Satsa allting eller ingenting och det tänker jag göra, satsa allting nu på ett och samma kort.
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog