10 LIFE HACKS FOR BACK TO SCHOOL 2016
  1. Inlärning- Testa att plugga samma sak flera gånger under en kort tid, med flera korta pauser.
  2. Musik- Fungerar olika bra för alla, för mig fungerar det ibland. Jag brukar lyssna på musik när jag sitter i skolan och det är mycket ljud omkring mig, när jag skriver en text och ibland när jag läser. 
  3. Inläsningstjänst och Legimus- Är två appar som jag använder mig av när jag ska läsa en litteratur bok eller en vanlig skolbok (som till exempel NO boken, SO boken). Det du gör är att du lyssnar på texten det är en person som läser upp texten för dig. OBS: Att man behöver skolans tillstånd eller nått sånt för att få använda apparna. 
  4. Tyst- På Engelska-, Svenska-, SO- och Matte lektionerna då brukar jag ofta gå ut för att få sitta med två-tre andra elever och en lärare i ett tyst rum då brukar jag kunna göra allt fler uppgifter och koncentrera mig bättre.
  5. Tuggummi- Det är olika från skola till skola ifall man får tugga tuggummi men på min skola får vissa elever som kan koncentrera sig bättre, använda tuggummi på lektionerna. Jag har själv inte testat det än, men tror jag ska göra det kanske.

Här har du lite video tips:

(Bara att klicka på videon så startar den) 

 
  
 
 
  
Powered by Jasper Roberts - Blog