"FÖR VAD DEM GJORDE ÅT MIG SKA INGEN ANNAN BEHÖVA UPPLEVA"
Har ni också blivit som 14åriga Isabelle Berglund? Ni bygger upp en fasad medvetet trots att ni vet att den kommer falla vilken sekund som helst? Det är lättare att bygga en fasad än att visa dem riktiga känslorna. Allt kommer på en och sammagång. Här kommer alla känslor på en och samma gång. 
 
Om ni läste min förra blogg nouw.com/bellspower då vet ni att under en period så mådde inte jag så bra, nu idag när jag reflekterar tillbaka på den tiden inser jag ganska så snabbt att jag byggde upp en fasad där mina känslor inte kunde komma genom, där allting stannade på en och samma plats. Försökte låssas att jag har ett "perfekt liv!" Försökte bygga upp ett "perfekt liv" som alla andra ville ha, vet ni vad? Jag har inte alls ett perfekt liv, jag mår också dåligt ibland, ni är inte ensamma om att smsa era föräldrar att det gick skit på provet eller att er vän svek er. Mina tårar exxisterar också. Samilgroparna exxisterar också. Ingen är ensam. Ensam är ingen. Tillsammans klara vi allt. 
 
 
Eftersom att jag byggde upp den här fasade för mig själv fick ingen av mina dåvarande "vänner" inse min verklighet, min vardag. Vad jag gick igenom varje dag. Hur jag egentligen mådde då under den tiden. Mina så kallade "vänner" var inte alls riktiga vänner. På sättochvis visste dem ändå att någon i min närhet hade gått bort. På grund av cancer. Ändå pratar dem om döden framför mig, ändå så skojar dem om saker som personerna vet att jag reagerar på. Ändå visar dem ingen fullaste respekt. Lite av det här är mitt fel, det är jag mycket väll medveten om men jag tycker ändå att man ska lägga märka till om en riktiga vän inte mår bra. Jag kommer aldrig idag kunna säga att dem personerna var mina så kallade "bästa vänner", för vad dem gjorde åt mig ska ingen annan behöva uppleva. Vad jag fick stå ut med. Kommentarerna jag fick höra i 365 dagar. Jag ser mig inte som något "offer" och jag tycker inte heller synd om mig, därimot tycker jag synd om dem personerna som hade ett sådant behov av att trycka ner andra människor som det gick bra för. Allting var bara fake, lika mycket som deras personligheter. 
 
Ta inte åt er, kännde bara att jag behöva skriva av mig. Ni, mina underbara läsare det är ni som är hjältarna i den här sagan. Det är ni som kommer till undstättning. Oavett dag, tid och var finns ni alltid där. Det är det som är en riktigvän. Jag har inte "bara" fyra bästa vänner, jag har också alla ni där ute. Tillsammans gör vi skillnad. 
 
 Bellspower
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog