NYBÖRJARE PÅ ATT BLOGGA? HÄR HAR JAG 4BLOGGAR SOM KAN KANSKE HJÄLPA DIG
Behöver du hjälp med ditt bloggandet? Söker du bloggar där du får tips? Hittar du inga bra bloggar?
Du behöver inte slössa din tid mer, nu har jag svaret till dig!! 
 
Om ni läste mitt inlägg där jag tipsar er om 10 grymma fotobloggar? Då känner ni säkert igen en av dem här bloggarna sedan tidigare. Bloggen jag bland annat ska tipsa er om är bara så himla grym att jag kan inte sluta tipsa er. 
 
Är bloggen som drivs av den drivande tjejen Johanna Plato. Bloggen enklaknep handlar om hur man bland annat fördjupar sig i att kommunicera på nätet. Johanna är en extremt duktig enligt mig, webbutvecklare som hela hennes själ brinner för webbdesign och fotografering. 
 
 Bilden tillhör Johanna Plato själv           
 
 
Fantastiska grundaren till bloggen blogghjalp.se heter Jessica. Bloggen Blogghjalpen handlar om hela bloggosfären, bloggdesign, SEO och webbutvekling. Som Jessica själv beskriver i sin beskrivning är bloggen inriktad till bloggare och skrivit på ett enkelt sätt. 
 
                                                                                 Bilden tillhör Jessica själv 
 
 
 
Är en hemsida/blogg där du kan skicka in dina egna disagn, tips på hur du själv installerar olika diasagn på din blogg. Bloggen designadinblogg tipsar dig även litegrann om hur du kan tjäna pengar på din blogg och mycket mer. 
 
 
Hittade ingen bra bild
 
 
Är ett yrkesvägnät för bloggare, Linda Hörnflet är grundare av betterbloggers och hennes vison är hjälpa och utbilda bloggare att bygga upp deras egna varumärken och sin digetala närvaro. Better bloggers är bloggen/hemsidan jag alltid vänder mig till när jag undrar något där jag behöver en stark och förhoppningsvis sann källa till exempel när jag gör samarbeten och annat. 
 
Bilden tillhör better bloggers själv 
Powered by Jasper Roberts - Blog