3 RIKTIGT PINSAMMA SAKER SOM HÄNT MIG
1. När jag var ungefär 8år gammal kanske så var Elliots mamma (min kusin) barnvakt åt mig. Elliots mamma är ridlärare bland annnat, jag skulle vara med henne hela kvällen kan man säga när hon skulle ha ridlektioner. Jag vart extremt kissnödig och självklart vågade jag inte gå till toan eftersom att det var helt mörkt utomhus. När sista ridlektionen nästan, fick ha på mig min kusins ridjacka eftersoma att jag frös så mycket och så satt jag på en pall längstned i hörnet på ridhuset. I gruppen som red där red bland annat min kompis då. Jag satt på en pall och vips så började det bli väldigt blött i byxan. Ja gissa om jag kissade på mig eller inte. Skämdes ihjäl mig! Jag berättade att jag kissade på mig för min kusin och presic då kom min kompis fram och hennes mamma och ja dem såg ju att jag hade kissat på mig och frågade om jag ville följa med dem hem men då skulle jag och min kusin åka hem till min faster (hennes mamma) så då kunde jag dusha där. 
 
2. Min mamma och jag var på affären Lager 157 och shoppade. Jag böjer mig ner för att plocka upp ett par byxor, då frågar en kvinna mig "har du dem här i S?" "äää jag jobbar inte här" svarar jag generat tillbaka. Det var riktigt pinsamt. Först trodde jag att kvinnan pratade med nån som jobbade där men när jag tittade upp insåg jag ju att det var mig hon egenltigen pratade med. 
 
3. Min farmor och farfar har två hus i Spanien i Alicante där alltid min släkt brukar spendera lite av sommaren där. Jag minns inte riktigt när det här hände men jag tror att det var förra sommaren. Pappa och jag var och badade vid poolen, både pappa och jag kör bomben ner i poolen. Jag märker att mina bikni trosor är väldigt sladriga/pössiga. Pappa säger till mig "vi kan sätta och vid kanten här vid poolen och doppa våra fötter" Presic när vi går upp ur poolen så märker jag att min bikinitrosor inte alls sitter som dem ska. Dem hade nästan ramlat av när jag reste på mig ur vattnet eftersom att det vart så stora av nån anlening. SÅÅ pinsamt!! Skämdes ihjäl!! Hoppas ingen såg att jag höll på att tappa dem, för det var inte direkt lite människor vid den poolen då. 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog