DET HÄR UTGÅR JAG ALLTID UTIFRÅN NÄR JAG GÖR SAMMARBETEN!
Det här ämnet är ganska har varit ganska så omtalat det senaste halvåret då SVT gjorde en granskning kring doldreklam bland youtubers tror jag. Källa Resume. Väldigt många youtubers har reagerat starkt mot granskningen och gett SVT krtik och menar bland annat på att SVT gjorde fel då dem inte kontaktade youtubersarna i första hand, det håller jag med om! Personerna som är med i den granskningen kanske är helt oskyldiga och får ändå inte ens försvara sig i frågan! Är det inte oretvist att personerna inte ens får försvara sig? Det tycker jag i all fall! 
 
När jag gör sammarbeten med andra bloggare eller/och företag utgår jag alltid utifrån följande:
 • Att bloggaren/företaget har samma värderingar som jag. 
 • Bloggaren/företaget måste spegla/koppling (till) bellspower (ex: företaget/bloggaren ska främst inte skriva om mat som exmpel eftersom att det skriver inte jag om, ämnena/tjänsten/verktyget måste likna bellspower tillbaka). 
 • Mina egna åsikter samt fungeringar (jag själv måste gilla bloggaren/företaget för att kunna rekomendera dem vidare) 
 • Win-win sitvation. Varför ska jag rekomendera bloggeren/företeget vidare? Vad vinner jag på det? Vad tjänar företaget på att jag rekomendera dem vidare? Är min tid värt det? Kommer jag kunna stå för det här i framtiden? 
 •   Deras inriktad målgrupp (måste vara samma som min(a) )
 • Vad vinner mina läsare på det här samarbetet?
Det här var några exempel på följande saker jag personligen utgår ifrån när jag ska göra sammarbeten. Här är inga "regler" eller nån slags "lagbok" utan det här är vad jag tittar på när jag gör sammarbeten.
 
När jag gör sammarbeten jag kan ju bara prata för mig själv då är det ingen impullsiv grej jag bestämmer på fem minuter. Det tar många minuter och kanske till och med timmar inan jag hittar den rätta bloggaren/företaget för samarbeten och dessamma när jag själv får frågan av bloggare/företag. 
Hur lång tid tar det för er att bestämma mer vid sammarbeten? 
 
VILL DU GÖRA SAMMARBETEN MED MIN BLOGG BELLSPOWER? 
Informationen om hur du går till väga hittar du HÄR 
 
 
KÖNSUPPDELADE SIMNING
Är könsuppdelad simming possetift eller negatift? 
Berätta vad DU tycker!!
 
Här om dagen hade vi tjej- och kill simning i badhuset. Flera av mina vänner reagerade olika, vissa vart arga medan vissa vart glada. Jag hamnade något mitt imellan. När du simmar så är du ganska så naken, kan man säga så? Ja du har i princhip har man bara bikini och ett par trosor på dig eller ett par badbyxor bara (beroende på vad man väljer). Håller ni med mig om att man blir en helt annan människa när man har på sig bara ett par badkläder i jämförelse med "vanliga kläder"? Jag blir det i alla fall, på något sätt så blir man (jag) allt mer osäkrare på mig själv och det har ju med att vi spefickt tjejer jämför oss mycket med varandra, vem som har störst bröst, kurvor, nyckelben (och så vidare) ja allting ska tydligen jämföras med den andras. Det här tror jag har med skillnaden mellan oss tjejer och killar att göra (nu drar jag alla killar över en och samma kant medvetet!) vi tjejer ska jämföra oss hela tiden och viska bakom ryggen om den andra, medan killar snarare kanske inte jämför sig på samma sätt eller i huvudtaget? Och om killar tycker något är fel eller så, går dem direkt på fysiskt och tar "problemet" i egna händer. Tycker ni som jag eller håller ni inte alls med mig?
 
 
Om det är "rätt" eller "fel" att dela upp simningen kan disskuteras, det beror helt enkelt på vem man ställer frågan och problemet. Anledningen till att man delade upp simningen? Jag har inte facit i handen direkt men jag skulle gissa på att det har med att nån/några inte känner sig bekväma med att simma med killarna eller liknande, kanske. Löser man problemet genom att dela upp oss? Nja både jag och nej tycker jag, visst det kanske är bra för stunden men är det samtidigt inte bra att ha erfarenheten av att simma med bland annat killar? Det blir liksom som att man sopar problemet under mattan och hoppas på att någon annan människa tar hand om det åt en. Så är dock inte fallet!
 
 
 
 
MINA BÄSTA TRÄNINGS TIPS #1
Vi har 24timmar på dygnet, 8timmar går jag i skolan varje dag, minst 4timmar till att blogga och då har jag 12timmar kvar på dygnet. Jag vet inte hur det är med er men jag behöver liksom sova minst i 10timmar annars är jag inte dirket så roliga att ha och göra med på morgonen kan jag säga ;) Märker verkligen att nu i åttan när vi liksom slutar ungefär varje dag 16.00 att min energi nivå är inte alls på topp efter skolan, men det går lätt att bota genom att faktikst röra på sig.
 
MINA BÄSTA TRÄNINGS TIPS: 
 • Sätt inte för hög press på dig själv.
 • Träna regelbundet. 
 • Utgå ifrån dig själv vad du behöver och vill träna. 
 • Fyll på "bra" energi (inte ifrom av godis liksom) både för- och efter träningen.
 • Träna under bestämd tid (hur länge du ska träna) .
 •  Belöna dig efter träningen, lite som punkt fyra. Belöna dig med något som du verkligen gillar!!
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog