SLUTA KOMMENTERA VÅRAN KROPP!
 
 
Ser inte alla människor vart gränsen går? Gränsen människor inte ska gå över, dock ofta vissa det ändå mevetet och icke medvetet. Vissa kvinnor och män ser inte alls den gränsen. Speciellt vi kvinnor ska kommentera varandras kroppar, hacka på utseendet. Vi kvinnor jobbar imot varandra dagligen, just genom att exempel kommentera andras kroppar på ett nedsättande sätt. Om vi drar alla män över en och samma gräns, tänkt till hur ofta kommenteras killar kroppar? Om en tjej lägger ut en bild på sin kropp där hon visar hud får hon direkt hat medan när en kille lägger ut en bild på sin kropp får han kommentarer som "King" "snyggo" och så vidare.
 
Hur svårt ska det vara att acceptera varandras kroppar? Det är inte dirket så att jag går runt och väljer ut mina vänner efter deras kroppar. Jag skiter fullständigt i hur hens kropp ser ut!! Om man inte märker att personen mår pykiskt och/eller fysiskt dåligt, då behöver man inte kommentera personens kropp alls om det är något negativt. Därimot vill jag pusha på att uppmuntra varandra, berätta för personen att hen ser bra ut i den tröjan, byxorna, klännigen, kjolen ♥ Kommentaren kan både tas possetivt och negativt, det kan vara så att personen "lägger märke till sin kropp" förnst då och börjar se negativt på den- vilket är inte det man vill sända ut! 
 
   
 
Vi alla har våra dåliga- och bra dagar. Ingen männsika är alltid glad! 
Att höra att man är smal eller kurvid och så vidare behöver inte alltid vara possetivt eller/och negativt. Det finns väll inte rätt eller fel hur man hanterar det, men det är ju olika från person till person vad man ser som negativt och possetifvt antar jag. För en person som kanske vill ha kurver och får höra att hen är smal är direkt inte hen kanske strävar efter och vill höra. Plötsligt värkar det så självklart att få ha tillåtelsen att sitta och kritisera den andras kropp som tillhör den andra. DU äger din egna kropp, ingen anan ska styra den utom dig!!  
 
 
SAKER KVINNOR HÖR DAGLIGEN (kanske)
  • Vad smal du ser ut!
  • Vilka kurver du har!!
  • Dina bröst är dem verkligen äkta?! 
  • Tränar du?
  • Du kanske behöver börja banta 
  • Svårt att gå upp i vikt? 
  • Oj men gud vad tunn du är! 
 
 
Livet ska man ta med en nypasalt som saltgurka, vissa älskar det samtidigt som vissa hatar det imellan åt vilket också livet kan beskrivas så. Låt aldrig någon kritisera din kropp på nedasättande vis.
Glöm aldrig INGEN ÄGER DIG! DU ÄGER DIG SJÄLV GLÖMT INTE DET!   
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog