SOCIALA MEDIER VAR MIN "DROG"
 
Dem senaste elva dagarna har mitt liv förändras helt och hållet, uppochner, höger och vänster. Jag har mått ganska så dåligt, om jag tidigare har sagt att jag mådde dåligt så var det här ingenting imot det!. Jag vill inte gå inpå så nära varför jag har mått dåligt under de senaste dagarna men jag kan säga att jag var totalt livrädd under elva dagar och det är den främsta anledningen till att jag inte har bloggat, lagt upp bilder på instagram, uppdaterat er på facebook och så vidare.
 
På grund utav att jag har mått dåligt så så har jag stängt ute all media. Det gick så långt att jag övervägde att ta bort min blogg, instagram, facebook, snapchat ja alla mina sociala medier. Jag var så extremt rädd att gå in på mina sociala medier. Jag vågade liksom inte ens öppna min mailbox, gå in på min mobil och data för att jag var så extremt rädd. Det fungerade inte för mig att vara ensam hemma för då visste jag att "ter" inuti i mitt huvud skulle börja styra mig och jag skulle börja bli orolig och så vidare. Nu idag klarar jag att vara ensam hemma. Klara du att vara ensam hemma? 
 
Mina föräldrar, en kusin och två nära vänner till mig var de det ända personerna som visste vad som pågick i mitt liv under de elva dagarna. När folk frågade en liksom om hur man mår svarar man paratomatik "jag mår jättebra tack" fast igentligen så mår man så himla dåligt inuti. 
 
 
Sociala medier var som en "drog". Jag fick som typ "apsitnenss" av att inte vara inne på sociala medier. Det är förnst nu jag inser hur extremt beroende jag var utav min instagram, facebook och min snapchat. Jag är på sätt och vis tacksam över vad jag har uppleft de elva senaste dagarna just för att man ska samla på sig erfarenheter tills man blir vuxen och dessutom så har jag lärt mig min läxa. Allt kan hända på sociala medier, you never know whats happend.
 
En sociala medier detox! Tänk dig att ha säga meningen "jag ska blogga" varje dag i mer än ett år och plötsligt under elva dagar så vågar man inte ens nämna den meningen. Idag nu när jag skriver det här är det Söndag, idag har jag inga probelem med att lämna min mobil hemma, eller inte sittta in på Instagram på hela dagen vilket jag hade haft om jag inte hade uppleft det jag upplevde. Nu mår jag ganska så bra. Jag undviker fortfarande internet, sociala medier så mycket det går men till slut så kommer jag komma till en vändpunkt då jag inte längre kan pringa ifrån det jag är rädd för. Den här händelsen har satt sina spår och ger ifrån sig ett stor krafigt r som kommer att läcka, någon dag, något år, någon tid.
 
 
Det är säkert jätte irreterande och svårt för er att sätta sig in i min sitvation just för att jag inte säger vad som hände men det beror på att jag är rädd att det kan hände igen ;( 
Jag hoppas att ni förstår att jag inte är läkt ännu utan det kommer ta sin tid men jag ger mig inte utan jag kommer att fortsätta. 
SLUTA KOMMENTERA VÅRAN KROPP!
 
 
Ser inte alla människor vart gränsen går? Gränsen människor inte ska gå över, dock ofta vissa det ändå mevetet och icke medvetet. Vissa kvinnor och män ser inte alls den gränsen. Speciellt vi kvinnor ska kommentera varandras kroppar, hacka på utseendet. Vi kvinnor jobbar imot varandra dagligen, just genom att exempel kommentera andras kroppar på ett nedsättande sätt. Om vi drar alla män över en och samma gräns, tänkt till hur ofta kommenteras killar kroppar? Om en tjej lägger ut en bild på sin kropp där hon visar hud får hon direkt hat medan när en kille lägger ut en bild på sin kropp får han kommentarer som "King" "snyggo" och så vidare.
 
Hur svårt ska det vara att acceptera varandras kroppar? Det är inte dirket så att jag går runt och väljer ut mina vänner efter deras kroppar. Jag skiter fullständigt i hur hens kropp ser ut!! Om man inte märker att personen mår pykiskt och/eller fysiskt dåligt, då behöver man inte kommentera personens kropp alls om det är något negativt. Därimot vill jag pusha på att uppmuntra varandra, berätta för personen att hen ser bra ut i den tröjan, byxorna, klännigen, kjolen ♥ Kommentaren kan både tas possetivt och negativt, det kan vara så att personen "lägger märke till sin kropp" förnst då och börjar se negativt på den- vilket är inte det man vill sända ut! 
 
   
 
Vi alla har våra dåliga- och bra dagar. Ingen männsika är alltid glad! 
Att höra att man är smal eller kurvid och så vidare behöver inte alltid vara possetivt eller/och negativt. Det finns väll inte rätt eller fel hur man hanterar det, men det är ju olika från person till person vad man ser som negativt och possetifvt antar jag. För en person som kanske vill ha kurver och får höra att hen är smal är direkt inte hen kanske strävar efter och vill höra. Plötsligt värkar det så självklart att få ha tillåtelsen att sitta och kritisera den andras kropp som tillhör den andra. DU äger din egna kropp, ingen anan ska styra den utom dig!!  
 
 
SAKER KVINNOR HÖR DAGLIGEN (kanske)
 • Vad smal du ser ut!
 • Vilka kurver du har!!
 • Dina bröst är dem verkligen äkta?! 
 • Tränar du?
 • Du kanske behöver börja banta 
 • Svårt att gå upp i vikt? 
 • Oj men gud vad tunn du är! 
 
 
Livet ska man ta med en nypasalt som saltgurka, vissa älskar det samtidigt som vissa hatar det imellan åt vilket också livet kan beskrivas så. Låt aldrig någon kritisera din kropp på nedasättande vis.
Glöm aldrig INGEN ÄGER DIG! DU ÄGER DIG SJÄLV GLÖMT INTE DET!   
 
 
35 SAKER JAG SKA GÖRA INNAN JAG DÖR
 1. Hoppa falskärm 
 2. Ägt en liten hund
 3. Bott i Norge
 4. Bott i USA
 5. Startat eget företag
 6. Gå på nån kändis konsert 
 7. Köra ferrari 
 8. Vara helt ensam i Kungsträdgården när blommorna slår ut och fotografera dem. 
 9. Träffa Elin Kero
 10. Fotograferat med Lisa hööks 
 11. Flyga helt själv till USA
 12. Flyga helt själv till Spanien 
 13. Bo inne på östermalm här i Stockholm
 14. Simmat med Delfiner 
 15. Färgat mitt hår
 16. Köpt en LV väska
 17. Gifta mig 
 18. Tagit Studenten
 19. Hoppa Bungee Jump
 20. Tatuerat mig
 21. Åka på Safari 
 22. Gå längs Walk of Fame i USA
 23. Uppleva norrsken
 24. Åka luftbalong 
 25. Få barnbarn 
 26. Träffa Beyonce 
 27. Ta selfie med Kim Kardashian 
 28. Se hollywood skyllten i IRL (in real life) 
 29. Gå på bio helt själv och köpa allting man vill äta
 30. Spela ishockey och fotboll med Djurgårdens IF 
 31. Ta en selfie med Erton Fejzullahu 
 32. Ägt Sveriges största (diagnos) blogg 
 33. Driva ett eget hudvårdmärke
 34. Vara modell för DIF kläder
 35. Åka på semester med mamma och pappa till Dubai, Afrika och USA
 36. Inte äta godis på ett år (12 månder i sträck)
 37. Arbetat som Journalist för en stor Tidning 
 38. Köra Saninng och konsekvens tillsammans med sin chrus 
 39. Träffat mina barndomsvänner från dagis
 40. Bott på landet 
 41. Sett mina barn och gärna barnbarn växa upp
VAD VILL ("SKA") DU GÖRA INNAN DU DÖR?
HAR DU REDAN GJORT NÅGOT I MIN LISTA? 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog