BACK IN BUSINESS
Imorgon är det en månad sedan jag försvann igen från bloggen och alla sociala medier. Jag tipsar er om att läsa mitt tidigare inlägg med rubriken "Socala medier var min "drog" " som ni hittar HÄR för att förstå mer om varför jag var borte igen. 
 
Det är återigen samma anledningen som jag nämnde i det inlägget, till varför jag inte har levererat på bloggen. 
 
Igår åkte jag och träffade Veronica i centrum där vi lunchade och åt på tacobar och sen gick vi runt lite i affärer, det jag köpte var ett par jense byxor som jag har behöft länge och tre par trosor. Vi fotade också några bilder så att ni ska få se" hur jag ser ut", bilder gör alltid ett inlägg roligare eller hur?? Helt oredigerade bilder 
 
Idag just nu när det här publiceras så ska jag snart dansa faktiskt, Lest's dance i skolan så jag och en kille ska tillsammans dansa bugg och vals inför hela klassen och våra lärare. Vinnarna vinner presentkort. 
 
Något mer som hänt i mitt liv sen senast vi sågs är att jag har börjat "medicineras" för min acne. Jag har börjat med en salva och jag ska börja ta tabletter också för min acne, det är nu i tonåren jag märker att acnen påverkar mig väldigt fysiskt och pysiskt mer om det imorgon då jag berättar mer om acne, mina tips, erfarenheter och saker jag aldrig berättat för er- mer om det imorgon här på bellspower.se kl.12.00. 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog