10 SAKER DU FÖRMODLIGEN INTE VISSTE OM BELLSPOWER.SE
 →  Under den senste veckan har Bellspowers flesta besökare kommit från Sverige
 
→  Den senaste veckan var 51% utav mina läsare kommer från Stockholm 
 
→  Hela 51,4%, under den senaste veckan, av mina läsare läser bellspower genom en mobilenhet.
 
Mina internationella läsare kommer från Australien (43%), USA (29%), Finland (14%) och Mexico (14%) 
 
I skrivandes stund har jag skrivit 58 Inlägg här på bellspower.se 
 
♥  Den här bloggen (Bellspower.se) startades 4 Augusti 2016 
 
Dem flesta besökarna hittar bellspower.se genom källan Google.se 
 
√ Jag köpte till PRO för bellspower (som man kan göra om man bloggar på blogg.se) 
 
♣ Först bloggade jag på blogg.se sedan Nouw.com och nu igen blogg.se . Blogg.se tycker jag är den bästa portalen oavsett om man är nybörjare eller proffs
 
↓ Inlägget som har fått flest kommenterar på är, när jag tipsar er om 5 fotobloggar (som ni hittar HÄR)  
 
 
 
 
 
NORSKA SERIEN SKAM
Har blivit en extrem populär serie bland främst ungdomar här i Norden. Anledningen till att serien Skam har blivit så populär bland ungdomar tror jag beror på att den är så sann. Jag tror att det finns något i serien skam som alla ungdomar kan relatera till. Skam är inte som vissa andra serier, där allting byggs upp perfekt och inga draman. Skam är helt tvärimot. Man skulle kunna "översätta" serien Skam som tonåringars/ungdomars liv idag. Med en stor sanolikhet så har allting i serien Skam hänt någon tittare, skulle jag kunna tänka mig.
 
Enligt fyra olika hemsidor där man kan testa sig för vem man är mest lik har jag fått svarena, Isak, Noora, Evan och Vilde. Personen som jag själv känner mig mest lik är Noora. Varför vet jag inte riktigt. Jag bor inte i ett kollektiv, ingen killkompis till mig är Gay (vad jag vet än så länge) och jag gillar heller inte för den delen Rött läppstift. 
 
Regissören till serien Skam tror jag har visat ungdomar något väldigt viktigt. Visat ungdomar att ingens liv är perfekt hela tiden, vilket jag inte tycker att så många regissörer visar i deras filmer eller serier. 
 
 
Vilka killar tycker du är snyggast i Skam?: Helt klart William och Chris (killen) 
 
Svensk- eller Norsk text när du ser Skam?: Norsk eftersom att pappa är Norks
 
Vilken säsong är du på nu?: Just nu är jag på säsong tre
 
Vilken säsong är din favorit?: Lätt säsong två 
 
Vem tror du kommer vara huvudpersonen i säsong fyra?: Antingen så tror jag att det kommer vara Chris (killen) eller kanske Vilde som är huvudpersonerna i säsong fyra. 
 
Nämn tre norska ord som du har lärt dig när du har tittat på Skam: Hooke (=haffa/hångla), köddar du? (=skojar du?) och selfulgeli (= självklart). Källa: Lajkat  
 
 
Till sist tänkte jag avsluta på norska

Jeg håper til du nå trer sjekke ut Skam til jeg elsker Skam. Fortelle vær så snill hvem du liker i Skam! Og ikke glem til det blir bedre. 

ALLMÄNNA FRÅGOR TILL MIG SJÄLV
Jag tänkte svara på lite frågor som jag har hittat på helt själv till mig själv. 
 
Är du nöjd med dina betyg? 
 
- Ja jag är ganska så nöjd med mina betyg 
 
Vad ska du välja för Gymnasium? 
 
- Gymnasium programen jag sitter och velar mellan är Estet- Media- Foto och Handels- och Admistrations programmet med inriktning Handel och Service. 
Går du på något utav programmen berätta gärna vad du tycker om programmet och vad man får göra! 
 
När fyller du år och hur mycket? 
 
- Jag fyller år drygt om en månad, den 28 Januari och då fyller jag 15år. 
 
Hur kommer det sig att du inte har använt acne medicin tidigare? 
 
Anledningen till det beror på att just nu dem senaste månaderna har min acne varit väldigt jobbig jämfört med vad det har varit förut. Därför känner jag att jag vill medicineras så fort som möjligt innan det är försent och förvärras och i värsta fall börjar få r av acnen (har redan nu några r). Mer om det finns i mitt senaste inlägg om acne HÄR
 
Tabletterna som du tar är dem svåra att svälja? 
 
Just nu är dem inte alls jobbiga, lättare att att svälja en alvedon tycker jag. Första gången jag skulle ta tabletten väntade jag och velade i några minuter, det är inte att rekomendera. Ta tabletten så fort som möjligt tycker jag fungerar bäst för mig personligen. 
 
Favori serie?
 
Självklart följer serien Skam slaviskt och älskar den! Sen finns det en serie som jag tror heter OC som jag inte följer längre men jag älskade den när jag följde den. Gossip Girl, Pretty litel Liers och sen den Svenska serien Walgrens och Karlsson älskar jag också. 
Dela gärna med er utav era serie tips! 
 
Vad äter du på julbordet? 
 
- På julbordet äter jag Potatis gratäng (om det är min fasters eller farmors), potatis, köttbullar, Revbenspjäll, Ägghalvor, Lax i ugn och Prinskorv jag tror det är allt jag äter på ett julbord. Jag är inte så mycket för sill och så direkt. 
Vad äter ni på julbordet? 
 
Gillade du Jultomten när du var liten?
 
- Det gjorde jag verkligen inte! Jag har ett starkt minne av att jag en gång gömmde mig under vardagrumsbordet hemma hos farmor och farfar, och blundade när Jultomten kom med sin lilla nisse. 
 
 
 
 
 
Powered by Jasper Roberts - Blog